Cégünk

A CHEMESZ egy 30 éve működő, több generáción átívelő, családi alapítású cég, mely vegyi anyagok előállításával és értékesítésével foglalkozik. Egyszerű, de céltudatos tevékenységünk eddig mindig célba ért. Magas szakmai kompetenciával figyelünk a pontosságra és termékeink megbízhatóságára.

Fontos nekünk a természet védelme is, ezért a legtöbbet eladott termékünk, a Smart Oiltester gyártási folyamatát megújítottuk, és immár mellőzzük a régebben használt mérgező anyagokat.

labor-1-800

A kezdetek

Vállalkozásunk először GMK formában, több mint 30 éve indult, majd 1997-ben CHEM-É.SZ. Bt. néven 5 alapító tag elhatározásából céggé alakult. Később a cég nevét CHEMESZ Bt.-re egyszerűsítettük, 2021 óta pedig CHEMESZ Kft.-ként működik.

Tevékenységeink

Fő termékünk a Smart Oiltester (Oil Acid Kit), mely a hűtőgép olajok gyors minőségi analízisét teszi lehetővé.

Fontos számunkra a vevők elégedettsége épp úgy, mint a környezetvédelem, illetve a környezet kímélése is.

Kutatási és fejlesztési tevékenységünk a műszaki és természettudományi terület mellett kiterjed oktatási és művészeti irányba is.

Üres kémcsövek

Kutatási eredményeink alapján kidolgoztuk és szabadalmaztatott eljárásunk szerint megvalósítottuk olajsav vizsgáló tesztjeink gyártási technológiáját és sorozatgyártását.

Fő termékünket, az olajsav vizsgáló Smart Oiltester rendszert folyamarosan fejlesztjük és exportáljuk.

Rendeljen megbízható és gazdaságos hűtőolaj tesztelőt egyenesen a helyi gyártótól

10 % kedvezmény az első vásárlásból!